SONY LAPTOP SZERVIZ ÉS SONY NOTEBOOK JAVÍTÁS SZERVIZEINKBEN.

   Laptop szervizünkben vállaljuk Sony laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását. A tartós, szakszerű laptop javításhoz elengedhetetlen ipari felszereléssel, nem csak weboldalainkon, hanem valóban rendelkezünk. (lásd képeinkenvagy facebook oldalunkon, vagy személyesen nálunk). További előnyeink:

   Személyesen jelenleg Budapesti laptop szervizünkben fogadjuk a meghibásodott laptopokat, notebookokat:  Dél-Pesten.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

Egyszerűbb Sony laptop hibákat, notebook karbantartásokat szervizeinkben orvosoljuk

Sony Laptopok bevizsgálása laptop szervizünkben        Sony Laptop alaplap bevizsgálása, javítást megelöző hibakeresés.        LaptopGurunál a laptopokat dobozokban tároljuk, így véletlenül sem érhti sérülés őket!

 • Sony Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. Sony és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Burkolati elemek, Sony alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • Sony lapop billentyűzetek cseréje
 • Egyéb Sony alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD)
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – Sony laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)

Összetettebb, elektronikai jellegű Sony laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

Sony Notebook, Laptop alaplapok szakszerű javítás, profi ipari szerszámokkal, Gyorsan, Garanciával.        Sony Laptop , Notebook Alaplap javítás szervizeinkben        Sony Laptop alaplap javítás

 • Sony Laptop Alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl. hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása


Mi történik nálunk Sony laptopoddal? Azaz hogyan dolgozunk?

 


Az Sony 
Története, ami még jóval megelőzi a laptopok korát.

A Sony Corporation (japánul: ソニー株式会社; Szoní Kabusiki Gaisa) tokiói székhelyű multinacionális vállalat, a világ egyik legnagyobb elektronikai, informatikai és szórakoztatóipari cége. A világ 5. legnagyobb médiakonglomerátumaként tartják számon, éves bevétele, a 2010. március 31-én véget érő pénzügyi évben elérte a 77.2 milliárd dollárt. Neve a latin sonus (hang) szóból ered.[1] A Sony Corporation a Sony Group vezető vállalata.
Tartalomjegyzék  [elrejtés]
1 Története
2 Termékek
3 Konzolok
3.1 Playstation
3.2 Playstation 2
3.3 Playstation Portable
3.4 Playstation 3
4 Jegyzetek
5 Külső hivatkozások
Története [szerkesztés]

A Sonyt 1946-ban, Tokióban alapította két férfi. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190 000 jent fektetett be egy elektromos berendezéseket javító vállalat elindítására 20 alkalmazottal; a javítás mellett saját termékeket is próbáltak építeni. A sikertörténet 1954-ben indult útjára, amikor a Tokyo Tsushin Kogyo K.K., vagy Tokyo Telecommunications Engineering Corporation, ahogy a vállalatot hívták, engedélyt kapott tranzisztorok gyártására. A tranzisztort Amerikában találták fel, de rádiókban akkor még nem alkalmazták, azok elektroncsöves készülékek voltak. 1954 májusában a Sony piacra dobta Japán első tranzisztorát, a következő évben pedig az első teljesen tranzisztoros rádiót.
Attól kezdve kevés vállalatnak sikerült beállítania a Sony feltalálás és újítás terén elért pályacsúcsát. A legjelentősebb fejlesztések között van az első Trinitron színes televízió 1968-ban, a színes videokazetta 1971-ben, a Betamax videomagnó 1975-ben, a Walkman 1979-ben, a 3,5-colos floppy lemez 1989-ben, elektronikus fényképezőgép 1981-ben, a világ első CD-játszója 1982-ben, az első fogyasztói videokamera 1983-ban, a 8 mm-es videó 1988-ban, az első digitális VTR 1985-ben, és így tovább egészen a mai napig.
Abban a közel 60 évben, amióta a vállalat először kereskedni kezdett, a 20 alkalmazottból világszerte több mint 160 000 lett. A Sony nemzetközi vállalat – Akio Morita már a kezdetektől fogva felismerte, hogy vállalata tevékenységét nem szabad csak Japánra korlátoznia, hanem az egész világot kell piacként kezelni. Ragaszkodott hozzá, hogy a Sony név a vállalat összes termékén szembetűnő legyen.
A Sony Corporation of America 1960-ban jött létre, a Sony United Kingdom Limited pedig 1968-ben lett megalapítva. Amint egy országban elkezdték árusítani a termékeket, megérte elkezdeni helyben gyártani azokat. 1972-ben San Diegóban hoztak létre egy gyárat, ezt követte 1974-ben a bridgendi gyár, amely az Egyesült Királyságot és Európát szolgálja ki.

Forrás: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sony_Corporation

 

Oszd meg!Share on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0