Laptop Szerviz, notebook szerviz

LAPTOP SZERVIZ, NOTEBOOK JAVÍTÁS

Ingyenes bevizsgálás!

Laptop Notebok Szerviz  Akkor is ingyenes a bevizsgálás, ha nem kéred a javítást, vagy nem javítható a laptopod! Nálunk így nem kell rejtett költségektől tartanod. Egyszerübb hibáknál a bevizsgálás azonnal, összetetebb hibáknál (hibajelenség alapján nem behatárolható pl.: szoftver/alaplap hibák, véletlenszerüen jelentkező laptop hibák mint vibrálás, “kék halál” stb) néhány munkanapon belül megtörténik.

Szakszerű Laptop javítás!

Laptop Notebok Szerviz   Eszközparkunkat tudatosan ipari használatra tervezett szerszámokból  állítottuk össze (Ersa, Hakko, Weller, Leister, Miyachi, Bosch, LeCroy…).Ellentétben a kínai utánzatokkal, amik kívülről hasonlítanak is rájuk csak ezekkel lehet eredményes és szakszerű,  hosszú távon megbízható laptop javítást végezni!

Laptopokra specializált Szerviz

Laptop Notebok Szerviz Laborunk   Mi csak laptopokkal foglalkozunk. Nem javítunk tévéktől kezdve mobiltelefonokon át az ndk-s hajsütőig mindent. Nem “értünk” mindenhez. Laptopokon belül viszont, ami javítható az nálunk megjavul. 


 

Laptop, Notebook hibák, amikben segíthetünk

Laptop Notebok alaplap BGA chipset csereLaptop, Notebook Alaplap hiba javítás, áramköri szintig.

 • BGA chipsetek, videó és egyéb speciális tokozású IC cserék
 • Tápcsatlakozó és egyéb csatlakozók cseréje, mint vga (d-sub, DVI), jack csatlakozók (mikrofon, fejhallgató stb. ki és bemenetek), USB, hálózati csatlakozók (lan, modem), és egyéb speciális csatlakozók.
 • Folyadékot ért gépek, tisztítása – Ajánlás – Ha véletlenül folyadékot öntöttünk a gépünkre, akkor azonnal áramtalanítsuk és az akkumulátort is szedjük ki belőle. Ne fordítsuk fejjel lefelé, mert akkor a kijelzőbe is átszivároghat a folyadék. Az óvintézkedések után érdemes minél előbb eljuttatni hozzánk. A különféle üdítő, energia és egyéb italok tartalma komoly károkat okozhat az elektronikában, főleg, ha minél tovább áznak benne!

Laptop Notebok kijelző csere, javítás Laptop, Notebook kijelző hibák

 • Betört kijelzők
 • Mozgatásra eltűnő kép
 • Elsötétedő kijelző
 • Sercegő kijelző
 • Bázott kijelző

    

Fontos – mielőtt felkeresel minket a következő információkra lesz szükségünk:

 • Lehetőleg a gép pontos típusára
 • A készülék hibajelenségére
 • A hibajelenséget kiváltó tényezőre, ha volt (pl. folyadék ömlött rá)
 • Megjegyzés – Alaplaphibáknál sikertelen javítás esetén gyártástechnológiából kifolyólag könnyen előfordulhat, hogy az eredeti hibajelenség megszűnik, vagy egyáltalán nem fog indulni a gép!
 • Ajánlás – Ha véletlenül folyadékot öntöttünk a gépünkre, akkor azonnal áramtalanítsuk és az akkumulátort is szedjük ki belőle. Ne fordítsuk fejjel lefelé, mert akkor a kijelzőbe is átszivároghat a folyadék. Az óvintézkedések után érdemes minél előbb eljuttatni hozzánk. A különféle üdítő, energia és egyéb italok tartalma komoly károkat okozhat az elektronikában, fõleg, ha minél tovább áznak benne! 

 

„…és mi a biztosíték a színvonalas munkára?”

100% pénzvisszafizetési garancia A  Reklamáció kezelés fogalmát nem csak a munka elvégzése előtt ismerjük. Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, ennek köszönhetően minimalizáljuk a meghibásodás kockázatát. Ha javítás után nem szűnik meg az eredeti hibajelenség, nem kell attól tartanod, hogy újra meg újra ki kell fizetned számunkra a munkadíjat. Elvégzett javításainkra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Hány cég ennyire biztos a várható eredményekben, hogy ilyen garanciát kínáljon Számodra?

„Elvégzett javításainkra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Hány cég ennyire biztos a várható eredményekben, hogy ilyen garanciát kínáljon Számodra?”